Appartementen

Appartementen De Reder

Het stijlvolle woongebouw De Reder telt 15 comfortabele en duurzame appartementen variërend qua grootte van circa 70 tot 113 vierkante meter. Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers en een fijn balkon of dakterras met een fraai uitzicht. Verder beschikken ze over een individuele berging op de begane grond. Je auto parkeer je op het naastgelegen parkeerterrein.

Groene daktuin

De begane grond van De Reder is bestemd voor commerciële voorzieningen. Ook bevindt zich hier de centrale entree aan de havenzijde en de individuele bergingen aan de achterzijde. Via de lift bereik je de eerste tot en met de derde etage waar zich de verschillende appartementen bevinden. Op de binnenplaats van de eerste etage is een groene daktuin, voorzien van sedum. De appartementen van de tweede etage worden ontsloten door middel van een galerij. Op de derde etage bevindt zich het penthouse met een eigen stoppunt voor de lift. Het penthouse is als enige voorzien van een riant dakterras.

Zeer energiezuinig

De appartementen zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en bijna energieneutraal. Verwarming vindt plaats door comfortabele vloerverwarming. Ook sanitair en tegelwerk zijn inbegrepen. Wil je iets anders? Dan kun je je badkamer zelf samenstellen. Maak je gebruik van de aanbiedingskeuken van Bruynzeel, dan weet je zeker dat je voor een zeer scherpe prijs kiest voor een kwalitatief hoogwaardige keuken.

Interesse? Schrijf je in.

© 2024 Het Havenkwartier - Blauwestad | Multiplus online | Xpect Kemps

Privacyverklaring